avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate patraulea100

Activitate patraulea100

Răspuns la discuția Firma constructii
Am inteles.Multumesc ft.mult.
Răspuns la discuția Firma constructii
Multumesc pt.raspuns.Nu am fost despagubit pt.daunele create.Nici nu s a pus aceasta problema. Ei nici macar nu au mai venit sa inlocuiasca portiunea de tabla de strciata.Practic, de 3 luni ma rog de ei sa vina, insa degeaba. Pe langa reclamatia la ANPC, pot sa le trimit o notificare/somatie inainte de a incepe procesul? Se face printr-un notariat sau e nevoie de un avocat pentru asta?Puteti sa mi dati ceva amanunte in acest sens?Multumesc.
Buna seara,

In urma cu un an, in noiembrie 2014 am schimbat tabla de pe acoperis.Locuiesc intr-o vila de 3 apartamente,2 etaje, la ultimul nivel. La numai 2 luni dupa lucrare, la prima zapada, a curs apa prin tabla si a intrat in tavan si apoi in pereti.I-am chemat sa remedieze stricaciunile pt.ca garantia e de 2 ani, au zis ca au rezolvat o si nuo sa mai avem probleme. La urmatoarea ninsoare, la fel, a curs pe perete apa si tavan.I am chemat din nou, au „remediat„ si la urmatoarea ninsoare....la fel. Cu chiu cu vai am trecut anul (au mai venit de 2 ori degeaba)si anul acesta, in vara, am instalat degivrare pe burlane. La o ploaie mai puternica,in urma cu 3 luni apa a intrat din nou, prin acelasi loc, prin tavan, in dreptul burlanelor, acolo unde se strange in cantitate mai mare. I-am chemat iar, au zis ca vor repara, ca trebuie schimbata cu totul o bucata de tabla,etc.Au trecut 3 luni in care ii sun in fiecare saptamana si tot asa spun si eu ca vin, sigur,o rezolvam,insa sunt incarcati momentan....Si .au „uitat„sa vina. Va rog sa mi spuneti ce solutii legale exista. Ma gandesc sa-i dau in judecata, sa cer daune inclusiv pt.peretii si tavanul care sunt distruse in urma „lucrarii„lor.o somatie poate fi trimisa printr-un notariat?Care sunt pasii care trebuie urmati sa vada ca m am saturat sa tot fiu dus cu vorba? Pt.ca sunt atat de nesimtiti incat nu ma mai baga in seama. Ce pot face pana la un proces? Pt.ca asta ar implica bani pt.avocat,etc.Ma gandesc cu groaza ca a venit iarna, iar acoperisul „curge„ de la o ploaie...Cand vine o zapada zdravana, nu stiu ce urmeaza.....Multumesc ft.mult.