avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate Mih19

Activitate Mih19

Răspuns la discuția Nelamurire dobanzi
multumesc frumos pt raspuns...ma gandeam ca dc scrie incheiere de sedinta...practic nu s a terminat si ar fi continuat la urmatoarea sedinta :))))
19.03.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 camera de consiliu Civil
Tip solutie: Civil
Solutia pe scurt: Dispune îndreptarea erorilor materiale strecurate în dispozitivul sentinţei civile nr. 313/10.03.2014, urmând ca dispozitivul să aibă următorul cuprins: Constată că debitul a fost achitat integral şi respinge acţiunea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 448 lei cu titlu de cheltuieli de judecată din care 200 de lei taxă judiciară de timbru şi 248 lei onorariu avocat. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Dată în camera de consiliu şi pronunţată astăzi, 19 martie 2014, în şedinţă publică.
Document: Încheiere de şedinţă 19.03.2014

10.03.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 camera de consiliu Civil
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea precizată. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 12312 lei din care 4104 lei contravaloare bunuri şi 8208 lei majorări de întârziere. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 448 lei cheltuieli de judecată din care 200 lei taxă judiciarăde timbru şi 248 lei onorariu avocat. Executorie. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Dată în camera de consiliu şi pronunţată astăzi, 10 martie 2014, în şedinţă publică.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 313/2014 10.03.2014

in aceste conditii...scap cu plata acelor 448 ron? sau se revine si va fi necesar sa achit si dobanzile penalizatoare?
Răspuns la discuția Help - titlu executoriu
multumesc...mentionez si faptul ca nu am primit nicio somatie,notificare...in tot timpul asta ci am primit direct acea mentiune cu titlu executoriu de la tribunal...
Buna seara,
Problema mea consta in faptul ca am achizitionat impreuna cu bunicul meu,ambii in contract, un laptop,o canapea si o masa cu valoare de 4500 lei de la un magazin care oferea plata in 10 rate,fara dobanda. nu am achitat decat 2 rate si am intrat in imposibilitate de plata,astfel dupa 100 zile de intarziere,cu o dobanda de 2% pe zi,prevazuta in contract,i a venit bunicului meu o hartie cu titlu executoriu cum ca are de achitat 120 milioane in 2 luni. mentionez ca si contractul a fost facut pe 2 luni,cu o plata de 2250 lei pe luna dar patronul a spus ca asa face el contractele,dar plata se face tot in 10 luni.
intrebare:
eu am pe numele meu o casa...imi poate crea probleme?sa ma oblige sa o vand ca sa achit 12 000 lei?
bunicul primeste pensie,presupun ca ii pune poprire pe pensie?
vreau sa merg sa discut cu dumnealui,sa imi reesaloneze platile...eu doresc sa achit,doar ca nu mai sunt salariat si am avut probleme.
sfaturi va rog