avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Help - titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Help - titlu executoriu

Buna seara,
Problema mea consta in faptul ca am achizitionat impreuna cu bunicul meu,ambii in contract, un laptop,o canapea si o masa cu valoare de 4500 lei de la un magazin care oferea plata in 10 rate,fara dobanda. nu am achitat decat 2 rate si am intrat in imposibilitate de plata,astfel dupa 100 zile de intarziere,cu o dobanda de 2% pe zi,prevazuta in contract,i a venit bunicului meu o hartie cu titlu executoriu cum ca are de achitat 120 milioane in 2 luni. mentionez ca si contractul a fost facut pe 2 luni,cu o plata de 2250 lei pe luna dar patronul a spus ca asa face el contractele,dar plata se face tot in 10 luni.
intrebare:
eu am pe numele meu o casa...imi poate crea probleme?sa ma oblige sa o vand ca sa achit 12 000 lei?
bunicul primeste pensie,presupun ca ii pune poprire pe pensie?
vreau sa merg sa discut cu dumnealui,sa imi reesaloneze platile...eu doresc sa achit,doar ca nu mai sunt salariat si am avut probleme.
sfaturi va rog
Cel mai recent răspuns: Mih19 , utilizator 22:50, 21 Ianuarie 2014
Incercati sa mergeti cu actele dvs. la un avocat!
multumesc...mentionez si faptul ca nu am primit nicio somatie,notificare...in tot timpul asta ci am primit direct acea mentiune cu titlu executoriu de la tribunal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Rate dezvoltator lipsa - avem chitantele dar pe tabel aparem lipsa seldom seldom Buna ziua, Avem o garsoniera achizitionata direct de la dezvoltator prin rate lunare timp de 30 ani. Recent am primit o somatie de plata de la ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca nu mai platesc creditul la banca? daniel71sto daniel71sto Buna seara! Am contractat un credit de nevoi personale in urma cu 3 ani, la momentul respectiv am solicitat rambursarea creditului in 48 de luni si nu s-a ... (vezi toată discuția)