avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Activitate lyvyuvt

Activitate lyvyuvt

Răspuns la discuția Comandã online
Informațiile de pe site nu au fost corecte, dar cele transmise telefonic? Comanda a fost confirmată telefonic, asta este problema.
Discuție Comandã online
Bună ziua,

În data de 17.01.2014, am făcut o comandă de pe site-ul www.cel.ro la produsul "DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim 100 buc set". Prețul afișat pe site la momentul respectiv a fost de 3 lei per set. La finalizarea comenzii, am primit un mail în care mi s-a comunicat prețul total și că voi fi contactat ulterior telefonic. La scurt timp am fost sunat de o angajată al magazinului și am confirmat comanda, exact cum am fost înștiințat pe mail. Mi s-a comunicat faptul că acel produs se află în stoc furnizor, iar Marți (21.01.2014) voi primi produsul.

La câteva ore după acest apel telefonic, am primit un mail cu acest răspuns:
"Produsul solicitat DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim 100 buc set este indisponibil si nu avem un termen de livrare.Nu exista fizic in stoc la furnizor la acest pret. A fost din pacate o eroare pe site. Se afisa pretul per buc nu per 100 de buc cum sunt cuprinse in fiecare set din comanda. Comanda dumnevoastra a fost anulata. Ne cerem scuze pentru neplacerile create."

Atunci când am acceptat termenii și condițiile pentru a efectua comanda, menționau faptul că nu-și asumă erorile de preț, cantitate afișate pe site, dar nu și de cele telefonice (la telefon mi-a fost comunicat prețul de 3 lei per set 100 bucăți DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim).

Această comandă nu a ajuns nici în ziua de astăzi la mine. Ce este de făcut?

Vă mulțumesc pentru atenția acordată.