avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate Hsk

Activitate Hsk

Qubik a scris:

Daca iei un CD cu muzica din magazin si il asculti nu e nicio problema. Daca inviti 100 de prieteni la nunta si il asculti nu e nicio problema. Daca acelasi CD il dai intr-o sala unde tai bilete la intrare (faci profit de pe urma lui) sau il pui intr-un magazin pt a atrage clientela inseamna ca faci bani pe munca autorului si trebuie sa-i dai si lui ceva. De ex pt melodia Tornero cantata de M. Traistariu la posturile de radio acestea erau obligate sa dea 2 eurocenti de fiecare data cand o difuzau. Nu e mult deci ca sa fie legal te costa putin. Traistariu a facut 2 mil de euro numai cu acest cantec !

Eu nu am facut nici un ban... mi-am dus "sculele" si compul am pus muzica si am plecat, erau prietenii mei, a fost in loc de "cadou" :)
Ma rog... bine ca a trecut, acum vreau sa o fac serios, si nu stiu exact cum...
@adicxu: [ link extern ] /
Banuiesc ca de asta vorbesc ;)

@lindstrom: eu nu il consider furt, pentru ca tu, ca si "posesor/producator" poti sa il folosesti in continuare... daca iti fur masina nu o mai poti folosii... asta e principalul motiv de ce eu consider ca piraterie!=furt (!= sau =/=)
Bun, si total offtopic, pentru cei care au citit aseara o parte din forum, si nu au dormit foarte bine azi-noapte stiind ca si pe hdd-ul lor se afla cate un film(non-xxx) pentru care nu pot prezenta chitanta. Ce este defapt ilegal?
Sa iei un film->te uiti-> il stergi
sau
sa iei un film->il rescrii de 100 de ori-> il vinzi

Sau cat de grava e fiecare infractiune?

Cat despre ORDA si DIICOT sunt niste gainarii enorme... Eu mi-am facut din pasiune niste boxe si un amplificator dupa care am fost sa sonorizez majoratele a 3 prieteni... nu stiu daca a durat 3 luni pana m-am trezit cu ei la "usa"... dar am scapat neavand prea multe dovezi... iar altii fac treaba asta de ani buni, si-au facut casa+masina din asa ceva, si habar n-au cine e ORDA, ADA, UCMR, iar acum vreau sa o fac "legal" dar nu prea stiu cum (daca vreun cititor stie ce si cum il rog sa lase un pm sa nu facem offtopic aici)

Riseup, BAFTA mai departe!