am si eu o nelamurire pe 1.08 2012 pana pe 15.07.2013 am lucrat la o societate am facut o pauza de 15 zile ,iar pe 29 .07.2013 m-am angajat la o alta societate,lucrez de 6 luni insa ei m-au concediat am dreptu la somaj?avand in vedere ca in unitatea unde lucrezi au mai fost concedieri dar cand sau dat decizile au fost fortati sa semneze ca sund de acord,ce pot face find si eu fortat, deoarece in locu meu vine alcineva
ok cu plata concedului am inteles,dar daca ei nu vor sa-mi plateasaca in ultima zi de preaviz ,indiferent de ce scrie in contract,avand ca scuza ca firma nu merge ,eu ce pot face?
buna am si eu o intrebare.Am fost concediata si acum sunt in preaviz lucrez de 6 luni jumate dar concediu nu mi-am luat,mi sa spus ca ma vor plati ,problema e ca nu stiu cu cat pe contract am salariu de 800 brut,insa in mana iau 1100,iar a doua problema e ca in ultima zi de preaviz ,nu imi vor imana toate platile ci abea peste o saptamana dou,daca cumva ma vor plimba de la o saptamaina la alta fara ami plati ,ce pot face?