Prbl e alta,dc ei mi zic ca au preluat datoria de la furnizorul de telefonie,cum de eu inca platesc la furnizor?!telefonul e inchis,nu e reziliat ptr ca eu inca am nr de abonat prin care fac platile....
.acum 2 ani mi.am facut un abonament la [furnizor telefonie],toate bune si frumoase pana anul trecut in lna iulie cand nu am mai putut sa plates deoarece mama s.a imbolnavit xi am avut nevoie de o operatie costisitoare.Tin sa precizez ca o data pe luna ma duceam si plateam putin cate putin..timp de 3 luni mie mi.a venit factura la abonament chiar dc nu puteam vb ptr ca era inchis.Prbl e urmatoarea,ieri am primit de la firma [ recuperari creante] o instiintare in care m se spunea ca am de plata 1224 de lei catre dansii si in cazul in care nu platesc voi fi data in judecata...Eu n aceeasi zi am fost la germanos si am platit suma de 100 de ron si mi.au spus ca la ei apar cu restanta de 70 de lei...Cum domnii de la firma zic ca am datorie fata de ei dc furnizor.ul imi accepta plata?e ceva in neregula aici?#-o