avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante!!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante!!!!!

.acum 2 ani mi.am facut un abonament la [furnizor telefonie],toate bune si frumoase pana anul trecut in lna iulie cand nu am mai putut sa plates deoarece mama s.a imbolnavit xi am avut nevoie de o operatie costisitoare.Tin sa precizez ca o data pe luna ma duceam si plateam putin cate putin..timp de 3 luni mie mi.a venit factura la abonament chiar dc nu puteam vb ptr ca era inchis.Prbl e urmatoarea,ieri am primit de la firma [ recuperari creante] o instiintare in care m se spunea ca am de plata 1224 de lei catre dansii si in cazul in care nu platesc voi fi data in judecata...Eu n aceeasi zi am fost la germanos si am platit suma de 100 de ron si mi.au spus ca la ei apar cu restanta de 70 de lei...Cum domnii de la firma zic ca am datorie fata de ei dc furnizor.ul imi accepta plata?e ceva in neregula aici?#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 26 Ianuarie 2014
Este posibil sa vrea sa va insele.
Poate nici nu e firma care zice...
Mergeti la politie si intrebati daca ati putea face o plangere penala.
Intai mergeti la firma de telefonie si vedeti care e treaba cu abonamentul dvs, depuneti cerere in scris cu nr de inregistrare.
Daca l-a reziliat pt neplata, datorati si despagubiri pt incheierea contractului inainte de termen.
Va trebui sa va aparati daca va dau in judecata.
Prbl e alta,dc ei mi zic ca au preluat datoria de la furnizorul de telefonie,cum de eu inca platesc la furnizor?!telefonul e inchis,nu e reziliat ptr ca eu inca am nr de abonat prin care fac platile....
Nu e de ajuns sa zica, asta e. Atfel va poate suna oricine sa va pretinda sume de bani in locul creditorilor , furnizorilor de servicii ai dvs.
Dvs lamuriti-va cu furnizorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firmă de telefonie mobila Popovici teodora Popovici teodora Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobilă din 1 iulie 2015, contract semnat pe 2 ani,abonament făcut pe persoană juridică.Tocmai am fost sunat de ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neachitata ralucaelena ralucaelena nu mi.am platit factura la cosmote pentru ca mi.a fost furat telefonul si cel care l.a furat a vb intr.o zi de 460 ron,azi m.au sunat una de la bucuresti sa.mi ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare vladut75 vladut75 in 2008 am facut un abonament la [ editat] ,spunea in contract ca nu pot vorbi mai mult de 70ron,dar cind mi.a sosit factura ...surpriza 700ron.am sunat la ei ... (vezi toată discuția)