avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura servicii telefonie mobila neachitata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura servicii telefonie mobila neachitata

nu mi.am platit factura la cosmote pentru ca mi.a fost furat telefonul si cel care l.a furat a vb intr.o zi de 460 ron,azi m.au sunat una de la bucuresti sa.mi spuna ca daca nu platesc pana pe 15 decembrie 1280 rn ,pt ca sunt si penalitati:O o sa ma dea in judecata.vreau sa stiu ce se poate intampla daca o sa ajung in tribunal pt ca nu as vrea sa platesc acesti bani pt ca nu am vb eu si din cauza unor dobitoci sa platesc.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:51, 5 Noiembrie 2009
Daca o sa fiti data in judecata exista sanse foarte mari sa pierdeti procesul deoarece in momentul in care v-a fost furat telefonul cu cartele COSMOTE in interior trebuia sa anuntati operatorul de telefonie mobila pentru blocarea SIM-ului! Nu este posibil ca cineva sa vorbeasca in cateva minute de 460 RON! Ori dvs nu v-ati indeplinit obligatia contractuala , fapt pentru care sunteti datoare suma respectiva de plata!B-)
obligatiile contractuale le.am respectat,iar cand am zis ca s.a vorbit de acea suma nu am spus ca s.a vb in cateva minute,nu ai fost atent,nu am anuntat ca m.i s.a furat telefonul pt ca nu m.am gandit ca e furat ,am zis ca poate l.am lasat acasa ,apoi ca poate l.am lasat pe unde am fost in acea zi si cel care l.a furat este cineva apropiat mie ,nu as fi avut de ce sa nu platesc pt ca cosmote.ul este telefonul saracului si niciodata nu mi.am consumat minutele atat cat sa trec peste abonament si sa nu fiu in stare sa.l platesc,iar cand mi.a venit factura acasa de 460 mi.a venit rau .asta e .nu as vrea sa le trag din cauza unui dobitoc:((
Esti bun de plata. Te poate da in judecata si apoi sa incerce sa recupereze suma cumva, de exemplu sa ti puna poprire pe salariu . Daca nu o vor face in urmatorii 3 ani, si tu nu vei plati sau recunoaste datoria, poti considera un capitol incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Pot face contestatie la un proces pierdut in calitate de intervenient? Romaio Romaio Buna ziua, Anul trecut am avut un eveniment rutier. Intrand intr.un sens giratoriu cu 3 benzi pe sens, eu intrand pe banda din mijloc. In acelasi timp cu ... (vezi toată discuția)
Calomnie sau nu? SendyDumitriu SendyDumitriu Buna seara! Incep prin a va povesti începutul acestei prob...acum doi ani am ieșit dintr.o relație de 10 ani...in toți acești ani am locuit la părinții ... (vezi toată discuția)