avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face contestatie la un proces pierdut in calitate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face contestatie la un proces pierdut in calitate de intervenient?

Buna ziua,
Anul trecut am avut un eveniment rutier.
Intrand intr.un sens giratoriu cu 3 benzi pe sens, eu intrand pe banda din mijloc. In acelasi timp cu mine a intrat si un individ pe banda de langa ax.
Ambii mergeam pe directia inainte. La iesirea din sens individul de pe banda de langa axul drumului mi.a taiat calea intrand pe banda mea. L.am atins in spate lateral dreapta(aripa din dreapta spate)
Am fost la politie pt ca individul sustinea ca el are dreptate ca "nu l.am vazut ca doar el a semnalizat". Politia l.a amendat dar el a facut contestatie.

A venit starea de urgenta...amanari...eu m.am prezentat la termene dar presedinta completului nu ma lasat sa vorbesc de fiecare data spunand ca ea se grabeste sa respecte termenele si ca trebuia sa depun mentiuni la dosar.

Eu nu am cunostinte juridice si din pacate nu mi.am luat nici avocat. Nu am stiut ca trebuie sa depun ceva, am crezut ca ma prezint la termene si povestesc pe scurt ce s.a intamplat dar nu a fost asa.

Individul a invocat ca eu nu am condus preventiv, si ca politia a luat hotararea dupa ce a vizualizar imaginile de pe camera video care o aveam la bord nedandui ocazia sa se apere.

Individul a invocat si ca eu defapt vroiam sa ies din sensul giratoriu pe banda 1 nu tot pe 2.

A ramas sentinta in pronuntare dar presedinta completului mi.a dat impresia voi pierde pt ca nu am depus nimic.

Ce pot face in situatia in care plangerea individului este acceptata ca intemeiata?

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Suspendare permis ContSters494527 ContSters494527 Buna ziua. Ieri 16. August .2018 mi.a fost suspendat permisul 60 de zile. Problema este următoarea: Eu am intrat în sensul giratoriu de pe banda 2 (cea de ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime doar avarii ioska1987 ioska1987 ma aflam pe un drum european,cu doua benzi pe sens,circulam pe banda de langa acostament,apropiinduma de o localitate pe banda care circulam a aparut niste ... (vezi toată discuția)