avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters311646

Activitate ContSters311646

Nu am de ce sa cedez amenintarilor. Eu am fost corecta cu ei. Nu i-am deranjat, am acceptat o suma derizorie doar ca sa pastreze apartamentul asa cum l-au primit, amenajat, frumos si sa-si plateasca cheltuielile. Am fost inspirata sa iau o garantie, in rest imi plateau doar cand aveau bani, din ce in ce mai rar si nici macar in toate lunile... ca sa pun la punct apartamentul sa-l refac asa cum era, am reinvestit o gramada de bani din buzunarul propriu. Daca il dadeam in comodat tot aia era, ca oricum aproape gratis le-a fost chiria. Daca era dat in comodat si era sa mi-l dea cu cheltuielile la zi si in starea in care l-au primit nici 10% nu ar fii acoperit cu banii dati. Erau recomandati de niste cunostinte... si facerea de bine...
Buna ziua,
Am avut apartamentul (mobilat si utilat) inchiriat 1 an unui cuplu care mi-a fost recomandat. Nu am verificat starea apartamentului in aceasta perioada bazandu-ma ca au fost recomandati de niste cunostinte. Au plecat in final din apartament si mi-au lasat apartamentul praf, murdar si cu aproape toate electrocasnicele stricate. Mi-au spus ca asa l-au primit. Fiind recomandati am facut un contract semnat amiabil intre noi, fara martori si neinregistrat. Doar eu detin un exemplar. Am ramas cu cheltuieli neachitate, 2 luni la intretinere, 3 luni la enel, si o luna la cablu tv si internet. Dupa ce am achitat toate acestea nu a mai ramas nimic din garantia primita, au spus ca ce scrie in contract nu e adevarat ca ei au semnat la graba si nu s-au uitat ca apartamentul nu a fost impecabil si cu toate lucrurile functionale, si insista sa le returnez garantia. Nu au bani si incearca sa ma intimideze dandu-mi telefoane si mesaje de amenintare. Acum am alti chiriasi de cateva zile. Precizez ca toti chiriasi au fost trecuti in cartea de imobil ca si chiriasi, dar nu exista nici o dovada ca mi-au platit vreo chirie, iar chitantele si utilitatile sunt pe numele meu. Precizez ca toti chiriasii anteriori au fost cu contracte inregistrate, doar ei nu, pentru ca au insistat sa nu-l inregistrez si sa plateasca o chirie mai mica si pentru ca au fost recomandati. Intrebarea mea este: pot sa-mi faca neplaceri in vreun fel profitand de faptul ca nu am inregistrat contractul? Ce-i de facut? Multumesc!