Nu cred ca s-a inteles corect: nu e vorba de tichete cadou oferite angajatilor pentru Craciun, intrucat angajatii primesc prime de Craciun, aici e vorba de Cadouri/tichete cadou oferite de angajator pentru Copiii angajatilor si in folosul acestora, sunt destinate copiiilor angajatilor, au destinatie precisa. Aceste cadouri constau in hainute, jucarii, dulciuri sau in alti ani tichete cadou. Ideea e ca, tichete sau cadouri, acestea n-au ajuns niciodata in posesia copiilor. Trist!
Am inteles, dar aceste tichete trebuie sa ajunga la copii, nu sa le foloseasca el, pentru ca sunt destinate copiilor. Daca merg in instanta, si ma indrept impotriva tatalui, copiii ar avea castig de cauza sa intre in posesia lor?
Buna seara,
Va rog frumos ajutati-ma si pe mine in urmatoarea speta: sunt divortata de sotul meu de mai multi ani, copiii fiindu-mi incredintati mie. Conform contractului sau colectiv de munca, "angajatorul asigura pentru fiecare copil al salariatului( pana la 16 ani), cadou/tichete cadou pt sarbatorile de Craciun, iar valoarea tichetului oferit pentru fiecare copil este in valoare de xxx lei". In aceste conditii cine are dreptul sa ridice aceste tichete, tatal sau copiii?
In situatia mea, in fiacare an le-a ridicat tatal si nu au ajuns la copii, nici macar sub alta forma. Dupa parerea mea e un drept al copilului al carui parinte ;lucreaza in acea societate, si nu un cadou pt parinte pt ca este tata.
Multumesc frumos pentru ajutor!