avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate bughi86

Activitate bughi86

Acum un an de zile am luat cateva credite de la un IFN .. Am folosit cnp ul unei cunostine si o ruda. Am prezentat doamnei de la IFN ul respectiv copiile dupa buletinele "prelucrate" cu poza mea si datele lor impreuna cu adeverinte stampilate de catre firma mea, Acum o saptamana m-au sunat cei de la IFN si mi-au spus ca au formulat o plangere penala la Parchet, intre timp am fost sunat de catre un domn de la politia judeteana caruia i.am raspuns apoi cand s-a recomandat i-am inchis. Ieri primesc veste ca ruda mea a fost chemata sa dea declaratie si a fost intrebata daca ma cunoaste dupa poza.. aceasta a rapuns ca nu...ca sa ma ajute cred.. Intrebarea mea este: la ce pot fii incadrat,la ce sa ma astept daca ma duc sa dau declaratie. O sa fiu arestat preventiv? daca recunosc fapta, sau ce pedeapsa risc apoi si dac am vreo sansa la pedeapsa cu suspendare.. Mentionez ca e singura abatere..cea mai mare prostie din viata mea.Ce imi recomandati...sa ma duc sa declar si sa recunosc fapta sau sa astept...