avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate zsak

Activitate zsak

Buna ziua am o problema cu firma de intermediere a locurilor de munca in strainatate,prin care am plecat la munca in Germania.Am semnat un contract cu aceasta firma prin care sunt de acord sa platesc comision.Dumnealor au promis un salariu iar salariul primit este cu mult departe de ceea ce ei au promis.Am platit o parte din acest comision,iar cu firma angajatoare am desfacut contractul de munca.Firma de mediere insista sa platesc suma integrala si face presiuni asupra mea,respectiv ma ameninta cu darea in judecata.Ce am de facut?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!
Multumesc!Sper sa reusesc.
Buna ziua, in data de 03.02 2014 am primit confirmare din germania ca s-a rezolvat problema cu autoturismul meu,a fost scos din baza de date pentru autoturisme cautate,in data de 04.02,2014 am facut cerere de restituire la politie,politia constatand ca autoturismul nu mai figureaza ca fiind cautat in baza de date,ulterior politia primind si confirmare de la autoritatile germane.Acum trebuie sa astept raspuns la cererea de restituire din partea Parchetului de pe langa Judecatoria Timis.Cat ar putea sa dureze pana la primirea unui raspuns?Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi?Ce ar fi de facut?Multumesc!
astazi am aflat ca nu e furata masina.este cautata ca proba intr-un proces de partaj.asa a zis cel din germania de unde am cumparat-o.
Am contract vanzare-cumparare de la dealer de unde am cumparat autoturismul.Nu stiu cum pot lua legatura cu procurorul.
buna ziua!in luna iulie anul 2013 am cumparat o masina din germania,am adus-o in romania,am luat nr provizorii iar cand am vrut sa mai iau un rand de numere mi sa confiscat masina si mi sa comunicat ca apare ca fiind furata din germania din iulie 2012.au trecut 3 luni si jumatate si inca nu am primit nici o veste despre masina.o primesc inapoi?sau banii?nimeni nu stie nimic.