avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema cu firma de intermediere locuri e munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema cu firma de intermediere locuri e munca in Germania

Buna ziua am o problema cu firma de intermediere a locurilor de munca in strainatate,prin care am plecat la munca in Germania.Am semnat un contract cu aceasta firma prin care sunt de acord sa platesc comision.Dumnealor au promis un salariu iar salariul primit este cu mult departe de ceea ce ei au promis.Am platit o parte din acest comision,iar cu firma angajatoare am desfacut contractul de munca.Firma de mediere insista sa platesc suma integrala si face presiuni asupra mea,respectiv ma ameninta cu darea in judecata.Ce am de facut?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 5 Iunie 2015
Buna seara,
Daca puteti dovedi ca ati fost inselat, atunci sesizati ITM-ul si OPC-ul.
In contractul semnat este mentionat acel comision?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mediere angela0045 angela0045 Buna.De curand am semnat un contract de mediere cu o firma de plasare a fortei de munca ,mi-au acordat un loc de munca in strainatate si urma sa plec din ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere loc de munca platit si neonorat de firma alemoraru alemoraru Buna ziua. Am incheiat un contract de mediere cu o firma din Sibiu , in vederea gasirii unui loc de munca in stainatate. La incheierea contractului am ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate Sephoraseph Sephoraseph Am lucrat in strainatate prin intermediul unei agentii de plasare a fortei de munca in strainatate. Am incheiat un contract de mediere cu aceasta firma si un ... (vezi toată discuția)