Asa este.Furnizorul nu vrea si il favorizeaza pe cel ce reprezinta concurenta mea.Concurenta sustine ca foloseste alt brand ,fise tehnice si declaratii de conformitate false pentru a trimite clientul direct la furnizor.Problema este ca furnizorul vinde mai scump ca noi tocmai pentru a ne proteja ca dealeri.Concurenta cumpara frutty fresh si vinde coca cola si furnizorul nu se sesizeaza.Si nu inteleg de ce.Eu unde as putea face o reclamatie ?
poti inscrie masina cu numere provizorii de 3 ori cate 30 zile.Dar daca masina nu este inscrisa pe firma ,si vrei sa faci trasport pentru terti ,atunci nu ai cum sa-ti ei licenta de trasport ,licenta de executie ,si rovignieta.In plus nu poti deconta nimic.Doar incasezi fara sa ai cheltuieli .
Buna ziua
Am si eu o intrebare dar inaiante de asta sa va explic despre ce este vorba.
Sa zicem ca eu detin firma x srl .Concurenta mea detine firma y srl.
Ambii,si eu si el ,avem acelasi furnizor ,sa zicem Z srl .
Ambii cumparam acelasi produs de la furnizorul Z srl .Eu il vand cu denumirea lui originala (sa zicem produsul cu denumirea AB ) si am trecut pe site la producator producatorul produsului AB cu fisa tehnica cu tot.Concurenta mea il vinde sub denumire DD ,la de 10 ori pretul si mai si sustine ca este facut de alt producator.Pe langa asta a mai si facut un site care are denumirea producatorului fals,inexistent,cu o adresa falsa de prin germania.
Ce legi incalca acesta firma Y srl ?
Furnizorul original stie situatia.Ce masuri ar trebui sa i-a acesta conform legilor in vigoare pentru a inceta acesta situatie?