Multumesc! Asteptand un raspuns pertinent si autorizat, oarecum, de la consultantii acestui site, am apelat la serviciile unui avocat, real, care m-a edificat! Va multumesc pentru raspuns d-na/ d-le Capa, dar nu am ce precizari sau amanunte sa va ofer si in acest sens purtarea unui dialog ,, in privat`` nu-si are logica!...mai ales ca nu aveti contul confirmat din 2006! ... in concluzie imi voi dezactiva acest cont deoarece nu-i vad utilitatea! O ZI BUNA, in fiecare zi!:(
Furt!........mai mentionez ca in contractul de administrare este stipulat : ,,precizez limitele prezentului mandat in sensul ca mandatarul nu va putea efectua nici un fel de plati catre terte persoane fizice sau juridice ori catre Statul Roman, in numele s pe seama societatii decat cu conditia prealabila si obligatorie a confirmarii scrise a acestor plati de catre subsemnata( adica eu), confirmare care poate fi facuta fie prin prezenta mea si semnarea documentului , fie prin acord expediat prin fax.``..........ceea ce s-a si intamplat!
De ce scriu ``furt``?....deoarece a incasat salariu de doua ori in aceeasi luna!...fapta s-a petrecut in 2010!
Va multumesc.
In cat timp de la constatarea faptei pot da in judecata un administrator imputernicit? Mentionez ca administratorul nu a fost asociat sau mentionat in statut si a avut functia de contabil, in cadrul societatii!
Va multumesc!