In cat timp de la constatarea faptei pot da in judecata un administrator imputernicit? Mentionez ca administratorul nu a fost asociat sau mentionat in statut si a avut functia de contabil, in cadrul societatii!
Va multumesc!
Furt!........mai mentionez ca in contractul de administrare este stipulat : ,,precizez limitele prezentului mandat in sensul ca mandatarul nu va putea efectua nici un fel de plati catre terte persoane fizice sau juridice ori catre Statul Roman, in numele s pe seama societatii decat cu conditia prealabila si obligatorie a confirmarii scrise a acestor plati de catre subsemnata( adica eu), confirmare care poate fi facuta fie prin prezenta mea si semnarea documentului , fie prin acord expediat prin fax.``..........ceea ce s-a si intamplat!
De ce scriu ``furt``?....deoarece a incasat salariu de doua ori in aceeasi luna!...fapta s-a petrecut in 2010!
Va multumesc.
Este discutabil daca fapta poate fii incadrata ca "furt"...cel mult depasirea limitelor stabilite in contractul de mandat! Apoi intervine problema daca respectiva fapta,savarsita in conditiile date, expres precizate de tine, nu cumva s-a prescris!Ar mai fii si alte precizari de facut in contextul cunoasterii mai amanuntite a situatiei de fapt si de drept! Eventual prin mesaj privat...;) :)
Multumesc! Asteptand un raspuns pertinent si autorizat, oarecum, de la consultantii acestui site, am apelat la serviciile unui avocat, real, care m-a edificat! Va multumesc pentru raspuns d-na/ d-le Capa, dar nu am ce precizari sau amanunte sa va ofer si in acest sens purtarea unui dialog ,, in privat`` nu-si are logica!...mai ales ca nu aveti contul confirmat din 2006! ... in concluzie imi voi dezactiva acest cont deoarece nu-i vad utilitatea! O ZI BUNA, in fiecare zi!:(
Mai intai de toate sunt un EL! Contul arata INACTIV, nu neconfirmat! Si asta datorita faptului ca mesajele le primesc in spam, nu stiu de ce! Daca am cerut un mesaj in privat am facut-o pt ca speta enuntata de tine nu avea toate elementele detaliate pt a putea da un raspuns concludent si pertinent. Cu scuzele de rigoare...