avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Dificultati la creare cont nou pe Avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Dificultati la creare cont nou pe Avocatnet

Buna dimineata,

Verisoara mea venita in vizita a incercat sa-si faca si ea cont pe Avocatnet in aceasta dimineata si desi a furnizat adresa de e mail corecta nu a primit nici un e mail de confirmare /activare cont.
Ce se poate face?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:01, 15 Ianuarie 2013
Sa verifice si folderul "Spam", in contul de email. Este posibil ca mesajul de confirmare al contului sa fie primit acolo.
căutați și în spam.
eu acolo am găsit mail-ulire.
sau dacă nu merge cu chrom, firefox etc., încercați și cu internet explorer (ex. uploud-ul logoului numai acolom am putut să fac)
domnule Costin...
daca situatia persista ,pentru solutionare este de preferat sesizarea prin mesagerie privata a administratorilor forumului,care detin autoritatea si baza tehnica pentru a interveni si remedia problema
@Ynocennta: administratorul citeste de doua zile topicul prezent :). Gabriela a precizat mai sus foarte bine ca trebuie verificat folderul spam. Acum asteptam raspuns ;)

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Am contul activat? Marilena-lena Marilena-lena se vede contul meu, va rog? Imi apare ca nu am cont activ. Nu am primit mail de confirmare a contului. Cum sa procedez? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)