avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cont inactiv
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cont inactiv

Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de mail, dar nu s-a trimis nimic... :( M-am inregistrat ca MmariaM. As dori sa-mi pot activa contul, fiindca nu pot trimite mail-uri private. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: olgamuresan , utilizator 21:38, 28 Ianuarie 2013
Buna seara,

Ati verificat in folderul SPAM?
Multumesc.
Cont activat. Era in spam. Sper acum ca pot trimite mesaje private. :spam: Multumesc. :thumbup:
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
MmariaM, utilizator
va rog sa ma ajutati si pe mine, am facut cont nou si nu pot activa deoarece nu am primit linkul de activare, am verificat si in folderul spam .adresa mail olgamuresan55@yahoo.com. va multumesc. olga muresan
Buna ziua,

Ati scris adresa de email gresit. Va lipseste g-ul din Olga. Daca o corectati, veti primi linkul de activare unde trebuie.

O zi frumoasa.
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Dificultati la creare cont nou pe avocatnet Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Verisoara mea venita in vizita a incercat sa-si faca si ea cont pe Avocatnet in aceasta dimineata si desi a furnizat adresa de e mail ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)