ok, deci este corect ce au facut? noi am achitat tot ce ne-a solicitat executorul judecatoresc ca apoi sa aflu ca mai am de achitat alte dobanzi care sunt din partea bancii? deci, noi am achitat suma integrala din titlul executoriu.
Achitarea am facut-o direct la banca in contul executorului deoarece nune-a spus ca nu vrea sa-i lasam asa de multi bani lui personal. este vb aprox de 24.000 lei. Chitanta pe care am primit-o la depunerea banilor in cont e ok? Aica ordinul de depunere, sau asa ceva...trebuie sa o cautam, oricum. Vreau sa consult un avocat in legatura cu pb asta, credeti ca avem sanse? Multumesc.
sotul meu a avut un credit personal pe care la un moment dat nu a mai putut sa-l achite. Banca a trecut la poprire direct pe salar (de executorul bancar) cam un an jumate si apoi de executor judecatoresc. El a fost anul trecut in octombrie la executorul judecatoresc ca sa ii plateasca toata suma. Ne-a spus cat trebuie achitat(ba chiar ne-a asigurat ca daca achitam suma respectiva, scapam de credit, executare, tot). In fine, urmatoarele zile urma sa-i trimita pe mail sotului procesul verbal de incheiere. Nu l-a mai trimis. Zilele trecute am ajuns din nou la el cu alte treburi si l-am intrebat de ce nu a trimis pv-ul. Si a zis ca tre sa contacteze banca sa vada ca parca nu o calculat asa bine atunci. Azi ne anunta ca la banca sotul meu mai are de platit peste 6000 de lei nu stiu ce dobanzi! Va rog sa ma lamuriti, ce e asta? Chiar asa bataie de joc? Noi am achitat tot ce scria in titlul executoriu, de unde pana unde se mai adauga alti bani? De ce nu ne-a anuntat banca? Pot sa actionez legal?