avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate riversidem

Activitate riversidem

semnatura olografa de pe chitanta e foarte diferita de semnatura lui actuala. a facut referire si la asta cum ca n-ar fi semnatura lui, si mi-a aratat un specimen de semnatura a lui din prezent. martor mai este unul in viata.
multumesc pentru raspuns.
Buna seara,
in anul 2003 am cumparat de la o familie un hectar de teren arabil in aceeasi zi cu decesul proprietarului de drept.tranzactia a fost incheiata cu mostenitorii (trei la numar) care au semnat, dar din pacate in chitanta apare prenumele gresit a unuia dintre ei.domiciliul lor e gresit si el cu o cifra la nr, abia anul asta s-a facut succesiunea tocmai pe numele mostenitorului caruia ii apare gresit numele in chitanta. Acuma mostenitorul refuza autentificarea chitantei pe baza greselilor si a unui articol din codul civil care zice ca "e lovit de nulitate absoluta actul prin care se promite instrainarea unor bunuri in baza unei viitoare succesiuni". va rog sa ma scuzati,nu cunosc textul integral al articolului respectiv.
mai mentionez ca la semnarea chitantei, doar un succesor a luat intreaga suma, nu si cel care e acum mostenitor.
daca merg in instanta, am sanse sa primesc o hotarare judecatoreasca sa tina loc de contract v-c?
ce sanse are mostenitorul sa castige in baza greselilor si articolului respectiv?
va multumesc tuturor.