ideea este ca initial a ridicat coletul. am discutat termenii greselii mele spunandu-i ca imdiat ce ridic banii am sa-i retrimit un colet gratis. in plus. diriginta postei mele, mi-a spus ca s-a interesat si d-nul respectiv si-a recuperat banii.
Buna dimineata. As vrea sa-mi dea cineva un sfat. Am un magazin online si implicit trimit cateva colete pe zi. Asa reusesc sa-mi vand marfa si in tara. Acum o luna de zile am facut cateva colete dar am completat gresit foile, astfel unui destinatar i-am trimis ce trebuia sa-i trimit altui destinatar. Am fost sunat si mi s-a spus ca a fost platit coletul (cel in speta )dar ca era alt produs in colet. Mi-am asumat vina si l-am asigurat pe client ca, atunci cand imi vor intra banii in posta am sa-i trimit un nou colet gratis deoarece valoarea a fost platita. A trecut 1 luna jumatate si nu am ridicat nici-un leu. In aceasta perioada m-am interesat la posta in fiecare zi. Pana la urma am facut o reclamatie la diriginta oficiului postal iar dupa 2 zile am primit si raspunsul. Destinatarul coletului si-a recuperat banii cu ajutorul parchetului sau al politiei (nu stiu sigur). In acest caz nu am primit coletul inapoi si evident nu am ridicat nici vre-un ban. Pot fi acuzat d inselaciune? totusi nu am ridicat banii. risc ceva? ce pot facein cazul in care voi fi chemat la politie? pana acum nu am primit nimic..
multumesc anticipat pt raspunsuri
Buna ziua. Acum ceva tim 3 ani am avut un accident auto. In urma accidentului a rezultat o victima.Am fost condamnat 5 ani cu suspendare pt omor din culpa. As vrea sa stiu daca beneficiez in vre-un fel de noul cod penal? anularea pedepsei sau ceva din noul cod penal?