avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa cu suspendare (omor din culpa)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa cu suspendare (omor din culpa)

Buna ziua. Acum ceva tim 3 ani am avut un accident auto. In urma accidentului a rezultat o victima.Am fost condamnat 5 ani cu suspendare pt omor din culpa. As vrea sa stiu daca beneficiez in vre-un fel de noul cod penal? anularea pedepsei sau ceva din noul cod penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:17, 1 Februarie 2014
Cum 5 ani?
Nu va ajuta noul cod.
3 ani cu executare si nu exact procedura sau transformat in 5 ani cu suspendare.. dar fapta in sine beneficiaza in vre-un fel?
Nu beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima andrei 4 us andrei 4 us sal, ma poate ajuta cineva cu o nelamurire. am 40 de ani si am avut un accident auto. in urma accidentului a decedat o persoana. urmeaza sa se stabileasca in ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa Maitreyia Maitreyia Pretenul meu a fost arestat in Austria pentru un mandat de 5 ani cu executare, pentru omor din culpa. In urma cu 5 ani a avut loc accidentul de masina soldat ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal MAIDD MAIDD Buna seara, va rog sa mi spuneti ce s ar putea face pentru o persoana care a fost inchisa pentru crima, a executat 11 ani din pedeapsa, a lucrat si nu a avut ... (vezi toată discuția)