avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Activitate Gioni2021

Activitate Gioni2021

Salutare! Mă poate ajuta cineva cu un sfat ? Intenționez să dau în judecată Poliția Locală si Serviciul 112 si să cer daune morale imense.(Cu siguranță va fi zilele astea un caz răsunător in media) Nu ştiu cum funcționează ..mai întâi trebuie să merg la Parchet să fac plângere penală si după soluționarea dosarului să merg la judecătorie să îi acționez in instanță pt pagube morale ..Sau trebuie să merg direct la judecătorie cu dovezile si martorii care au asistat la incident???
Menționez că am filmare in care se vede cum polțişti locali mă hărțuiesc în trafic imi pun masina în față se suie pe capotă , mă jignesc,mă lovesc, mă amenintă am si martori oculari,filmarea mea cât si camerele stradale care au filmat incidentul( mie nu mi le vor da dar vor fi obligați la cererea instanței să le pună la dispoziție).
Voi face plângere si Serviciului 112 deoarece am sunat si am reclamat că sunt hărțuit agresat de Poliția Locală si nu au vrut să îmi trimită nici un echipaj menționând că NU E CAZ DE 112 .Am înregistrarea apelul pe telefon din care reiese clar ce afirm .....
salut!!! as vrea sa stiu si eu de la cineva care se pricepe sau care a trecut prin asa ceva si mai exact cum se face si in ce conditii delimitarea unei proprietati avand in vedere ca aceasta proprietate apartine in acte a doua persoane adica doi proprietari care doresc sa se separe si sa delimiteze legal proprietatea
Mai exact am o casa la curte si in acte figuram doi proprietari care nu ne mai intelegem si vrem sa ne separam si delimitam in conditii legale .Si as vrea sa stiu la ce institutii trebuie sa apelez si in ce conditii se face delimitarea.....Multumesc!!!!