avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate matei23s

Activitate matei23s

Răspuns la discuția Carte Identitate expirata
Multumesc pentru raspuns!
Buna.

Cineva care este intr-o tara membra UE are buletinul expirat. Poate cineva din Romania sa-l schimbe cu imputernicire sau ceva acte trimise din tara straina fara ca persoana fara buletin sa vina in tara?

Multumesc anticipat.
Discuție Colaborare
Cineva vrea sa munceasca pentru o persoana care are un SRL. Cei doi se inteleg asupra faptului ca nu va fi nicio angajare, doar o sa colaboreze, iar cel care presteaza va fi platit in functie de veniturile aduse, adica cu un procent. Cum se poate colabora legal in acest context? Mentionez ca cel care presteaza nu are nicun fel de firma sau inteprindere sau altceva de acest gen.
Multumesc.
O intrebare: este neaparat nevoie in infiintarea unui ONG de un avocat, jurist sau ceva de acest gen din punct de vedere legal? :) Am inteles ca difera onorariile si ca e indicat sa cauti pe cineva cu experienta, dar sunt curios si daca se poate si fara avocat...
Multumesc pentru raspunsuri.
Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru infiintarea efectiva a asociatiei.
Multumesc.