avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate AncaDodescu

Activitate AncaDodescu

Răspuns la discuția Concediu fara plata
Multumesc mult pentru informatii :)
Dar de ce? Sau conform caror norme? Si cum pot afla daca este cazul in BH?
Multumesc pentru operativitate! Din raspunsurile dvs. si din informatiile aferente link-ului recomandat de dvs. am inteles ca suspendarea CIM este reglementata de Codului Muncii art. 54 si nu HG nr.500/2011, deci nu este obligatorie suspendarea, ramanand la latitudinea angajatorului, iar daca acest lucru nu este prevazut in procedurile si regulamentele firmei exista varianta de a nu se suspenda CIM. Deci in cazul unui control din partea ITM nu ar trebui sa fie o problema faptul ca CIM nu a fost suspendat, pt ca nu contravine legislatiei in vigoare.
Buna ziua,
Am o nelamurire, si va rog daca se poate sa ma ajutati. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, din cauza sustinerii tezei de doctorat am ramas fara zile de concediu de odihna. Sunt nevoita in continuare sa imi iau cateva zile de concediu fara plata. As dori sa stiu care sunt repercusiunile acestei obtiuni, mentionez ca in cadrul contractului colectiv de munca nu este nimic prevazut si nici in regulamentele interioare. Este obligatorie suspendarea contractului de munca fara acordul meu? Ce implica? Care este procedura? In cazul unui contract din partea ITM ar fi vreo problema?
Multumesc anticipat.