Ok daca-l iau pot ramane definitiv aici? Nu-i afectez dreptul acestuia la vizita?Nu-mi poate face probleme si sa ma plimbe cu ,copilul dintr-o tara in alta sa fac naveta Anglia -Romania? As vrea sa-l inscriu aici la scoala..
Va multumesc din suflet pentru ajutor si Dumnezeu sa va dea sanatate!
Am castigat custodia copilului meu in 2010 prin hotarare definitiva si irevocabila. Luna aceasta am ramas fara loc de munca in tara si fratele meu care e stabilit in Anglia de 8 ani mi-a oferit un loc de munca acolo unde lucreaza si el. Fostul meu sot lucreaza in Germania si nu a pastrat relatii cu copilul in sensul ca-l suna cand isi aducea el aminte iar cand venea acasa o data pe an trebuia sa-l rog eu sa vina sa-si vada copilul pt ca,copilul afla de prezenta lui in tara si-si dorea sa-l vada. L-a luat in vacanta de vara 2saptamani si cand l-a adus acasa copilul meu era nespalat si neingrijit .Mai mult l-am rugat sa-i mareasca pensia alimentara pt ca si salariul minim pe economie a mai crescut si a refuzat.
Acum sunt plecata de o saptamana din tara si copilul a ramas in grija mamei mele care este o persoana grijulie si iubitoare.Fostul meu sot a aflat ca sunt plecata si dintr-o data si-a amintit ca el are un copil si doreste sa ma reclame la Protectia Copilului ca sa ma decada din drepturile parintesti. Copilul meu are 8 ani si merge la scoala si este foarte atasat de parintii mei.Mentionez ca eu imi sun copilul zilnic de cate 2-3 ori pe zi si imi doresc sa-l pot lua in vacanta aici.
Am primit mesaje in care ma jigneste si ma ameninta ca nu o sa-mi mai vad copilul niciodata. Eu am plecat sa-i fac un viitor copilului meu pt ca in orasul din care sunt nu am nici o sansa sa gasesc ceva de munca si sa-mi permit sa-i asigur tot ce are nevoie acesta.