Am inteles cele referitoare la Austria si va multumesc. Spuneti-mi va rog, ar fi mai simplu pentru el, referitor la dreptul la munca, sa aibe sanse mai mari in Romania decat in Austria ?
Va multumesc pentru informatiile oferite.
Mai am o intrebare legata de acelasi subiect.
Eu lucrez in Austria. Dupa casatorie, el poate veni in Austria, sa locuim acolo si bine-nteles sa isi caute si servici ? Care este modalitatea pentru intregirea familiei ? Cum este cu dreptul la munca pentru cetatenii non europeni ?
Eu sunt in Romania acum. De la Ambasada, mai bine spus de la Serviciul Consular din Tunisia, domnul consul mi-a spus ca in afara de declaratia de celibat, consulatul nu elibereaza alt act pentru casatorie. In concluzie, sa merg la Starea Civila din orasul unde m-am nascut si pot obtine aceasta adeverinta ?
Buna ziua. Actul cerut in plus la Oficiul Starii Civile, se numeste in franceza : certificat de capacite. Mi s-a spus ca trebuie eliberat din Romania si din care sa rezulte ca ma pot casatori in Tunisia.
Buna seara. Cred ca nu m-ati inteles. Nu ne-am putut casatori in Tunisia, deoarece imi lipsea un document din care sa rezulte ca eu, romanca, ma pot casatori in Tunisia. Nu stiu cine elibereaza acest document; in nici un caz Serv. Consular, deoarece declaratia de celibat am avut-o. Chiar nu inteleg despre ce document este vorba.
Buna seara. Dupa obtinerea tuturor actelor necesare casatoriei- asa am crezut eu- am plecat in Tunisia. Toate au fost in regula ,mai putin un "document eliberat de autoritatile competente, ale statului de cetatenie". Cred ca este vorba de o supralegalizare. Spuneti-mi va rog despre ce act este vorba si de unde il pot obtine. Chiar nu inteleg cui trebuie sa ma adresez, pentru a-mi aproba casatoria in Tunisia. Va multumesc.