avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate clodine

Activitate clodine

Răspuns la discuția SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007
Nu am gasit nimic pe site..sau poate nu am cercetat eu indeajuns;). Orium orice informatie imi este utila...:D
Răspuns la discuția SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007
Merci mult imi sunt de ajutor si astea.......ca oricum mari schimbari nu vor interveni..sau poate chiar nici una....asa si inca o intrebare - Din aceste spete s-a dat la ex de definitivat??????? sau asemanataorae?????

Multumesc
Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007????
Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea da....

Multumesc
Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007????

Multumesc

Multumesc
OK.
Din nou merci...
De data asta o sa am grija la modul de scriere....ca se pare ca unii observa........:D si nu prea da bine la ochi.;)
DA...MERCI MULT...DAR STIAM DE ART ALA..AS...FI..VRUT..CEVA...MAI...CLAR.....
Stie cineva daca s-a ridicat interdictia adoptiilor internationale???
Si daca da...prin ce document/comunicat/hotarare.....

Multumesc
..da ar cam tb si in privinta animalelor de companie...mai ales ca s-au inmultit asa de mult in ult tp.......unii nci nu se satura cu un sg animal......ci isi strang "cireada"..de animale......care improspateaza...scara blocului cu diverse miresme.....
Cum nu consuma? si nu face mizerie?????
De exemplu....parintele isi scoate bebelusul la aer...in parc...(ca doar nu il tine legat de calorifer in casa)....si ghinion..cand tocmai a iesit cu el din casa.....i se face rau...(nu conteaza cauza) si vomita.in scara blocului..na ..e copil mic...sau asta nu e consderata mizerie...ci o exceptie?????
Asa cum preciza si Avill copilul se trece la intretinere..nu conteaza ca are 1 luna...sau ...20 de ani...ma rog..tot din categoria persoane face parte....