avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007

Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007????
Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea da....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: oanacostinela , utilizator 20:04, 5 Noiembrie 2007
le caut eu, daca mai gasesc pdf-ul sau ce era, ti le trimit.

scuze, acum am vazut.....era vb de 2007, eu le am pe 2006....nu stiu daca au aparut, anul trecut au aparut cu 2 saptamani inainte de data examenului.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2007
doar_lara, utilizator
Merci mult imi sunt de ajutor si astea.......ca oricum mari schimbari nu vor interveni..sau poate chiar nici una....asa si inca o intrebare - Din aceste spete s-a dat la ex de definitivat??????? sau asemanataorae?????

Multumesc
Da, din ele s-au dat, cate o bucatica din 2-3 spete si s-a facut alta speta. Asa ca nu te ajuta deloc. Nu aveau nici o idee sau logica in comun, asa ca nici macar la asta nu te ajuta.
Consider ca au foast niste tampenii, spete de facultate, fara o latura practica, doar teoretice.
Da' pe sait ai cautat? Al baroului....
faceti misto de mine ? la definitivat se dau spete dintr-un anumit set publicat inainte ? :))

PS: mai scadeti-mi ratingul putin, in semn de razbunare ;)
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2007
Gavril, utilizator
Hai, mai, Gavril, ma faci sa-mi para rau ca ti l-am crescut eu putin...

"se da spete..."

Alte discuții în legătură

Spete examen definitivat 2007 clodine clodine Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007???? Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Spete examen definitivat 2007 clodine clodine Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007???? Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Rezultate admitere barou bucuresti avokta avokta buna.stiti cumva cand se afiseaza si pe net?multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)