avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

SPETE EXAMEN DEFINITIVAT 2007

Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007????
Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea da....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: oanacostinela , utilizator 20:04, 5 Noiembrie 2007
e mai bine asa ? :)

ma crezi sau nu si mie mi-a batut la ochi dupa ce l-am citit dar il editasem deja o data si am renuntat.

Nu am gasit nimic pe site..sau poate nu am cercetat eu indeajuns;). Orium orice informatie imi este utila...:D
Ai dreptate, nu mai sunt...
Ai rabdare, subiectele vor aparea cu vreo cateva saptamani inainte... daca mai apar...

Sa vedem ce se intampla dupa alegeri, nu prea cred ca s-a preocupat baroul de examen... au alta problema acum... :)

Si, cine stie, poate se modifica, poate nu... Nu vreau sa te sperii si nu am auzit nimic, dar chiar e prea devreme sa stim.
va rog mult daca are cineva spetele din anii precedenti , trimiteti-mi-le si mie.please#-osunt cam disperata cu timpul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete examen definitivat 2007 clodine clodine Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007???? Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Spete examen definitivat 2007 clodine clodine Stie careva sau dispune de lista de spete disponibile si bineinteles valabile pt ex de definitivat din 2007???? Macar sa am si eu habar de ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Rezultate admitere barou bucuresti avokta avokta buna.stiti cumva cand se afiseaza si pe net?multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)