avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Activitate danadanap

Activitate danadanap

PT Laura,
Laura doar am deschis un proces avand ca Obiect :situaţie juridică minor hotărâre care suplineşte acordul parental
la proces ne-a chemat pe amandoi cu martori si dovezi.
bineinteles ca el s-a prezentat a zis niste minciuni mai mari ca el si nu a avut martori.

si solutia a fost cea mentionata mai sus.
buna,

nu am fost casatoriti.
Obiect: situaţie juridică minor hotărâre care suplineşte acordul parental
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge actiunea precizată. Admite in parte cererea reconventională . Respinge cererea pârâtului – reclamant de exercitare in comun a autorităţii părintesti asupra minorului. Încuviintează pârâtului - reclamant următorul program de vizitare a minorului: - in primul si al treilea week-end din lună , sâmbăta intre orele 9-13, - in a doua zi de Crăciun, - in a doua zi de Paste, - de ziua de nastere a minorului- 13 aprilie, timp de 2 ore , intr-un interval de timp stabilit cu reclamanta – pârâtă, ţinând cont si de activitatea preşcolară / scolară a minorului. Respinge cererea pârâtului – reclamant de suplinire acord parental.
Document: Hotarâre 19.12.2012

Mai sus am mentionat ce am cerut eu reclamanta de la parat.
solutia pe scurt fiind data de judecator cea mentionata mai sus.
deci paratul s-a prezentat la tribunal dupa ce nu a vazut minorul timp de 7 ani cere judecatorului program de vizita acesta da program de vizita tatalui sa vina la minor iar acesta paraseste tara si nu da nici un semn .
drept urmare noi adica eu si minorul nu putem merge in vizite la rude.minorul plangand in fiecare seara ca el vrea sa viziteze pe verisorul lui.
Ce pot face in acest caz?

buna seara,

incep prin a va spune ca in urma unei relatii a urmat despartitirea rezultatul fiind un copil care este crescut de mine de la varsta de 8 luni.
dupa lungi procese tatal a fost obligat la plata pensiei alimentare.Plata o face din "din cand in cand si o data in gand ". trecem peste

Dat in judecata Obiect: situaţie juridică minor hotărâre care suplineşte acordul parental, acesta se prezinta la tribunal spune tot felul de boacane care ii iese din minte (ca minorul nu la vazut niciodata),cere instantei sa nu imi de-a voie motiv ca vreu sa fug din tara (desi eu lucrez de 15 ani in acelas loc de munca) mai cere instantei vizita la minor.
dupa lug proces instanta imi refuza dreptul de a iesi din tara cu minorul,ii da dreptul la vizita etc.
trece 1 an acesta nu se prezinta deloc sa vada minorul nu suna nimic. ( cam asa am obtinut ce am vrut nu ma intereseaza de el)

Intrebare:
ce pot face ca sa obtin iesirea cu minorul din tara in vacanta de vara?

astept un raspuns
va multumesc frumos,
cu stima Dana:)