Mulțumesc pentru răspuns!
Da, am avut intenția să-mi fac cont dar faptul că trebuie să mergi personal la Casa de pensii cu cerere si documente m-a determinat să renunț. Îți faci cont on-line tocmai pentru a evita să te duci personal la ei.
Casa de pensii eliberează la cerere adeverință cu stagiul de cotizare ? Este necesară această adeverință la dosar?
Mulțumesc pentru răspuns!
Precizez că au fost salarii brute, din care s-au reținut și virat contribuții și impozit, eu încasând suma netă.
Întrebarea este dacă solicit adeverință pentru suma respectivă din moment ce nu se regăsește nici intr-un înscris primit de la angajator.
Mulțumesc!
Bună ziua,
Am următoarea situație: în martie 2012 am fost concediată din motive neimputabile mie (reducere posturi) și am primit 6 salarii brute compensatorii.
Acum vreau să-mi depun dosar pentru pensie anticipată parțială și intrebarea este dacă acea sumă va fi luată in calculul pensiei și cum pot dovedi primirea acelei sume. Trebuie să solicit adeverință de la angajator?
Menționez că în adeverința eliberată nu se regasesc acele salarii, platite intr-o singură tranșă in luna următoare concedierii.
Mulțumesc!
Cum pot să recuperez o sumă de bani plătită in plus la CETELEM?
La un credit cu asigurare atașată, achitat integral de asigurător in urma decesului împrumutatului, am plătit in plus 800 lei, sumă plătită ulterior decesului.
Am solicitat atât telefonic cât și prin email restituirea banilor , am trimis documente justificative de plată și am avut surpriza că CETELEM îmi restituie putin peste 500 lei, fără a justifica reținerea diferenței până la 800 lei. Am insistat cu telefoane, la care raspund operatori, de fiecare dată altcineva, de fiecare dată trebuie să iei povestea de la capăt și invariabil răspunsul este verificăm și va sunăm, lucru care nu se întâmplă și au trecut două săptămâni.
La email-uri nu mi-au răspuns si nu știu cum pot obține un răspuns.