avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot să recuperez o sumă de bani plătită in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot să recuperez o sumă de bani plătită in plus la CETELEM? ...

Cum pot să recuperez o sumă de bani plătită in plus la CETELEM?
La un credit cu asigurare atașată, achitat integral de asigurător in urma decesului împrumutatului, am plătit in plus 800 lei, sumă plătită ulterior decesului.
Am solicitat atât telefonic cât și prin email restituirea banilor , am trimis documente justificative de plată și am avut surpriza că CETELEM îmi restituie putin peste 500 lei, fără a justifica reținerea diferenței până la 800 lei. Am insistat cu telefoane, la care raspund operatori, de fiecare dată altcineva, de fiecare dată trebuie să iei povestea de la capăt și invariabil răspunsul este verificăm și va sunăm, lucru care nu se întâmplă și au trecut două săptămâni.
La email-uri nu mi-au răspuns si nu știu cum pot obține un răspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:19, 21 Decembrie 2020
Incercati prin instanta. Insa, ca fapt divers, ...Merita efortul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditul in urma decesului maya17 maya17 Buna ziua. Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea ... (vezi toată discuția)
Ce poți face atunci când concubina te înșală și te lasă cu un împrumut la bancă ? Daredevil14 Daredevil14 Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca (ING - nevoi personale ) pentru a o ajuta pe concubina mea care nu putea sa faca acest imprumut. ... (vezi toată discuția)
Cetelem giubaca69 giubaca69 Bună ziua :) doresc să mă lămuriți cu privire la cele ce am să vă expun ! Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)