Da, am nr de inregistrare
Nu lucrez ca bugetar.
Am aflat ca vor sa schimbe organigrama doar ca sa ies eu din biroul de contabilitate(adica sa desfiinteze postul, ramand in birou decat o casiera...), desi s-au facut angajari in acest birou in urma cu 6 luni, tot pe postul de economist, dar la 2 alte sucursale ale aceleiasi firma.
Eu lucram la centrala, unde se intocmeau declaratiile, balanta etc., ramanand doar fina directorului si o casiera(fara studii superioare), desi in organigrama sunt prevazute un birou de contabilitate(format dintr-o casiera) si un post de director economic(fina).
De fapt, nu s-a modificat/retras o sarcina ci fisa postului s-a modificat in totalitate, nicio sarcina din vechea fisa a postului nu s-a pastrat. Ba mai mult mi s-a retras accesul la programul de contabilitate.
Neavand pregatirea necesara sa efectuez sarcinile din noua fisa a postului, ma astept la o concediere pe baza art. 61 lit d din codul muncii.
Neavand acces la programul de contabilitate pentru a-mi desfasura activitatea, nesemnand aceasta fisa noua a postului, de fapt eu nu mai am loc de munca....unde sa-mi desfasor sarcinile.
Au vreo insemnatate acele referate prin care aduceam la cunostinta conducerii ca ma simt amenintata? Tin sa mentionez ca nu am fost chemat sau s-a facut vreo comisie care sa rezolve aceasta problema.
Buna seara,
Ma confrunt cu o problema majora: sunt mutat de la un departament la altul (de la contabilitate la personal) modificandu-se in totalitate fisa postului fara vreo negociere in prealabil din partea angajatorului. Efectiv m-a pus in fata fisei postului s-o semnez si cand am intrebat care e motivul mi-a pus ca nu mai e nevoie de economist, desi, cu 6 luni in urma, au fost angajati 2 economisti incepatori in societate. Evident ca nu am semnat-o. Totodata, in urma cu ceva timp, am facut 2 sesizari la conducere cu privire la seful pe contabilitate care m-a amenintat frecvent cu mutarea/demiterea mea pe motiv ca nu am acceptat sa fiu trecut in CFS atat timp cat am fost la serviciu si mi-a desfasurat lucrarile (avand documente in acest sens) . Seful pe contab. este ruda cu directorul, fapt pt care aceste sesizari au fost ignorate, dar totusi inregistrate in registrul de intrari/iesiri.
Am vreo sansa sa ma reintorc in vechiul post de economist si sa nu raman la personal (mentionez ca nu am cursuri de inspector personal) sa fac doar adeverinte?