Multumesc pentru raspuns, dar pe mine ma intereseaza concediul de odihna neefectuat, nu indemnizatia concediului. Nu am gasit nicio informatie despre cum se calculeaza la incetarea contractului de munca plata concediului neefectuat. Eu am avut 23 de zile de concediu de odihna neefectuat la incetarea contractului, si mi-a fost platit cat un salariu-partea fixa dintr-o luna, desi eu in fiecare luna aveam si o parte comision din vanzare, neconditionata, reprezentand un procent din vanzari, care de multe ori depasea partea fixa. Deci pentru 23 de zile de concediu am primit mai putin de jumatate dintr-un salariu realizat intr-o luna, care includea si comisionul trecut ca prime.
Buna ziua.
La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe luna ianuarie plus plata concediului de odihna neefectuat. Mentionez ca am avut 21 de zile de concediu de odihna neefectuat pe 2013, plus concediul aferent pentru luna ianuarie 2014(un total de aproape 23 de zile).
Intrebarea mea este urmatoarea: cum se calculeaza aceasta suma reprezentand concediu neefectuat?
Salariul avea o parte fixa, plus o parte care era trecuta ca bonusuri, reprezentand comision din vanzari. Programul era de 11 ore/zi, 15-16 zile/ luna. Deci practic 21 de zile de concediu de odihna depaseau o luna de lucru.