Nu mi s-a adus nimic la cunostinta nici in scris nici in alta forma ,am fost audiata de procuror si a fost trimis dosarul in judecata.Mentionez ca in anul 2008,cand a fost fapta locuiam in acel judet,in anul 2009 m-am mutat in alt judet ,si am anuntat autoritatile in cursul cercetarii penale ,inclusiv citatia de la procuratura am primit-o la locuinta de aici,si am mers pentru audiere in judetul unde a fost fapta .
Multumesc mult pentru interesul acordat de dumneavoastra
Multumesc,
Pot sa intreb de ce nu exista o sansa de prescriptie ?Sant mai mult de 5 ani de la savarsirea faptei .
Multumesc pentru raspuns,
Precizez insa ca nu am fost citata,n-am fost informata oficial despre nimic,am aflat doar cand am citit pe siteul portaljust ,si nu stiu cum ar trebui sa procedez acum .
Buna seara,
Revin cu rugamintea de lamaurire in dosarul de inselaciune,n-am fost citata la termenul de judecata,in schimb am citit pe sitelul portaljust ca s-a trimis cauza judecataorului de camera pleriminara ,va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta Mentionez ca fapta a fost in anul 2008.
Multumesc
Buna seara,
Revin cu rugamintea de lamaurire in dosarul de inselaciune,n-am fost citata la termenul de judecata,in schimb am citit pe sitelul portaljust ca s-a trimis cauza judecataorului de camera pleriminara ,va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta .Mentionez ca fapta a fost in anul 2008.
Multumesc
Multumesc mult,
Fapta a fost in luna aprilie 2008,deci s-a implinit termenul prescriptie,care am inteles ca este de 5 ani .
Buna ziua ,
Va rog o lamurire,am un dosar penal pentru inselaciune infaptuita in 2008,cu primul termen de judecat pe fond in data de 19 februarie 2014,vreau sa stiu daca fapta se prescrie de drept sau care este procedura de prescriere .
Multumesc