avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal inselaciune

Buna seara,
Revin cu rugamintea de lamaurire in dosarul de inselaciune,n-am fost citata la termenul de judecata,in schimb am citit pe sitelul portaljust ca s-a trimis cauza judecataorului de camera pleriminara ,va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta Mentionez ca fapta a fost in anul 2008.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:09, 21 Februarie 2014
Inseamna ca trebuie sa dati curs citatiei daca nu vreti sa ajungeti dupa gratii.Fara avocat angajat si daca nu va prezentati la proces foarte probabil veti ajunge la inchisoare.
Multumesc pentru raspuns,
Precizez insa ca nu am fost citata,n-am fost informata oficial despre nimic,am aflat doar cand am citit pe siteul portaljust ,si nu stiu cum ar trebui sa procedez acum .
Locuiti la adresa indicata cand ati fost audiata sau locuiti in alta parte?
locuiesc in alt judet
Vi s-a adus la cunostinta in calitatea de invinuit/inculpat obligaţia să anunţati în scris, în termen de 3 zile, orice schimbare a locuinţei pe parcursul procesului penal.

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar penal beatrice112 beatrice112 Buna ziua , Va rog o lamurire,am un dosar penal pentru inselaciune infaptuita in 2008,cu primul termen de judecat pe fond in data de 19 februarie ... (vezi toată discuția)
Este adevarat sau nu? gypoforu gypoforu am un dosar penal pt alcool si am fost trimis in judecata.probele au fost:0.85,0.75 in sange iar la recalculare mia iesit 0.90.intrebarea mea este:pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie facut denuntul!? Sonji Sonji Daca am la cunostinta o fapta grava, penala care s-a petrecut in alt judet decat cel in care locuiesc eu si doresc sa fac un denunt pentru a aduce la ... (vezi toată discuția)