pacurar a scris:
Eu as dori sa va raspund ca un OM... Vedeti dvs, daca tatal a vandut apartamentul si dvs stiti ca l-a vandut , in acest caz chiar daca cumparatorul nu l-a trecut pe numele lui si mai mult are anumite datorii, (dar pe numele tatalui dvs), eu zic ca ar trebui neaparat sa luati legatura cu cumparatorul... Si omeneste ar fi, chiar daca puteti ramane dvs in continuare proprietari, totusi sa-l despagubiti pe om cu diferenta dintre pretul apartamentului si datorii si eventuale alte cheltuieli cu avocat. Asta bineinteles, daca va puteti intelege cu el si sa elibereze apartamentul. Este doar o parere ca de la om la om.
va multumesc mult pentru raspuns!!!
deci in primul rand intr-adevar tatal meu a vandut apartamentul dar cand l-a vandut pretul initial a fost de 18 mil dar parintii mei i l-au vandut cu 15 mil tocmai pentru a-i veni in ajutor cu actele(vorbim de acum 18 ani )deja cred ca l-au ajutat de la inceput!
in al doilea rand parintii mei l-au avertizat ca daca nu face actele ei vor lua masuri!sotia lui a decedat in urma cu circa 2 ani iar el are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc,in apartament el locuieste si nu locuieste dar stau cei doi copii de respectiv 23 si 27 de ani!datoriile depasesc 10.000 de euro (impozite,intretinere si altele) aceasta persoana nu plateste impozit de mai bine de 10 ani si traieste intr-un imobil in care nu plateste intretinere si alte utilitati iar datoriile se acumuleaza in numele tatalui meu...vi se pare corect...noi am fost oameni de la inceput!nici nu stim daca platind datoriile si toate cheltuielile la avocat merita pentru ca din cate am inteles apartamentul este asa cum l-am lasat noi!!!
Acestea sunt detalii mai mult sau mai putin importante...dar am vrut sa va raspund si spun ca din punctul meu de vedere noi ne-am purtat omeneste si nu mi se pare corect ca tatal meu sa fie tras la raspundere sau sa ne fie luata casa actuala din cauza ignorantei altora!!suntem oameni care muncim si pretuim ceea ce avem si nu vrem sa profitam!Va multumesc