Da,copilul urmeaza deja o scoala acolo in Germania din luna august a.c. Am hotarat de comun acord ca e spre binele sau(copilului) si pentru un viitor mai bun sa invete acolo.. Este deja un proces in curs pentru stabilirea domiciliului copilului in Germania.
Fostul meu sot a plecat de comun acord cu, copilul nostru din tara in luna august a.c. cu procura notariala valabila pana la sfarsitul anului. Intrebarea mea este: ii pot prelungi procura singura sau trebuie sa fie prezent si fostul meu sot? Mentionez ca,copilul este in custodia mea prin hotarare definitiva si irevocabila din 2009.
Am custodie definitiva si irevocabila,copilul are 8ani,am plecat in alta tara sa muncesc lasand-ul in grija parintilor mei iar tatal lui imi face probleme si ma ameninta ca ma decade din drepturi prin Protectia Copilului.Mentionez ca acesta il viziteaza o singura data pe an si il suna o data la 2 luni si locuieste/ munceste in alta tara.
Am aflat dupa ce am plecat ca trebuia sa anunt autoritatea tutelara ca las minorul in grija parintilor.
Intrebarea mea este:
Daca ma intorc in tara si fac o procura mamei mele de incredintare temporara fostul meu sot mai poate face cv?Si dupa ce fac procura si anunt autoritatea tutelara trebuie sa raman acele 40 zile sa astept decizia lor?