Fostul meu sot a plecat de comun acord cu, copilul nostru din tara in luna august a.c. cu procura notariala valabila pana la sfarsitul anului. Intrebarea mea este: ii pot prelungi procura singura sau trebuie sa fie prezent si fostul meu sot? Mentionez ca,copilul este in custodia mea prin hotarare definitiva si irevocabila din 2009.
Copilul numai este in custodia dv. de cand a plecat cu tatal. In privinta copilului, o instanta a dispus ca el sa fie ”in custodia” dv., insa realmente, in fapt, asta nu e de actualitate.
Acel acord, intitulat cum o fi, fie acord, declaratie sau procura, o puteti da singura la notar, asa ati dat-o si ultima data.
Totusi, nu vad de ce anume ii trebuie tatalui o astfel de procura... se stabileste in tara cu pricina? Aveti grija la efectele juridice ale timpului asupra domiciliului copilului dv...
Da,copilul urmeaza deja o scoala acolo in Germania din luna august a.c. Am hotarat de comun acord ca e spre binele sau(copilului) si pentru un viitor mai bun sa invete acolo.. Este deja un proces in curs pentru stabilirea domiciliului copilului in Germania.