avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate BotoranAlexandru

Activitate BotoranAlexandru

Răspuns la discuția Dosar penal
Am primit condamnare cu suspendare la care s-au adaugat 2 ani cu incercare,acea condamnare de un an s-a terminat,mai raman cei 2 de incercare sa inteleg?
Răspuns la discuția Dosar penal
m-am uitat mai atent pe rechizitoriu si scrie asa: "Contopeşte pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 1(un) an închisoare. În temeiul art. 71 alin.1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului drepturilor prev. de art. 64 alin.1 lit.a teza a II-a şi lit. b C.pen. În temeiul art. 110 C.pen. rap. la art. 81 C.pen." ce inseamna asta?
Discuție Dosar penal
Salut,acum 2 ani am "furat" masina unchiului meu doar ca sa ma plimb cu ea,nu aveam permis eram minor si bausem putin,am dat cu masina intr-un gard,m-i s-a facut dosar penal si am fost condamnat la 1 an si 8 luni cu suspendare si 3 ani cu incercare,acum asi vrea sa stiu daca pot da de permis de conducere,mentionez ca a trecut un an de la hotararea definitiva a sentintei.

mentionez ca in hotararea judecatoreasca nu scrie ca NU AM DREPTUL SA CONDUC.
deci pot da de permis de conducere in cazul in care a trecut un an de la hotararea definitiva si nu am mai avut probleme cu politia?