avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Activitate AncutaCornelia

Activitate AncutaCornelia

Din link-ul trimis de dvs., am inteles ca aceste bonuri cu valoare mai mica de 100 lei se pot considera deductibile (adica se pot deconta) daca sunt atasate unui document care atesta intrarea in gestiune a bunurilor, adica unei Note de intrare receptie??
Va multumesc.
Buna ziua,
AM si eu o intrebare: "Sotul este PFA neplatitor de TVA, si nu stim exact daca bonurile mai mici de 100 lei (care nu au CUI-ul PFA-ului pe ele ci numai stampila de sa magazinul de unde cumparam) se pot deconta. Mentionez ca pentru bonurile mai mari de 100 lei, noi luam factura; iar pe bonurile de carburant trecem CUI-ul PFA-ului."
Va multumesc, Ancuta.
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa procedez.... mentionez ca sunt in concediu de crestere de 2 ani pentru primul copil si insarcinata in 5 luni cu cel de al II-lea copil. Teoretic ar trebui sa incep serviciul cu o luna inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani (adica pe 24.02.2014- pentru ca tatal nu a efectuat concediul de crestere copil dupa legea data in 01 martie 2012). Pentru ca sunt inca in 5 luni nu pot sa imi iau prenatal (este prea devrema si nu ma incadrez sa las 48 zile dupa ce nasc), si ar trebui sa ma duc 1 luna la servici (adica luna martie 2014), dupa care sa intru in prenatal. Intrebarea mea este: "daca ma duc 1 luna la servici mai pot beneficia de concediu pentru crestere al II-lea copil si de indemnizatie??" Va multumesc.