avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare bonuri PFA neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare bonuri PFA neplatitor de TVA

Buna ziua,
AM si eu o intrebare: "Sotul este PFA neplatitor de TVA, si nu stim exact daca bonurile mai mici de 100 lei (care nu au CUI-ul PFA-ului pe ele ci numai stampila de sa magazinul de unde cumparam) se pot deconta. Mentionez ca pentru bonurile mai mari de 100 lei, noi luam factura; iar pe bonurile de carburant trecem CUI-ul PFA-ului."
Va multumesc, Ancuta.
Cel mai recent răspuns: AncutaCornelia , utilizator 14:00, 24 Martie 2014
Aveti aici un link in care se explica pe larg speta dvs.
[ link extern ] /
Din link-ul trimis de dvs., am inteles ca aceste bonuri cu valoare mai mica de 100 lei se pot considera deductibile (adica se pot deconta) daca sunt atasate unui document care atesta intrarea in gestiune a bunurilor, adica unei Note de intrare receptie??
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri benzina simoponea simoponea Buna ziua! Eu deduceam bonurile de benzina 100 % ptr ca aceasta cheltuiala era in scopul activ economice, dar ce fac cu bonurile de benzina dupa 14 martie ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Bon fiscal nestampilat Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara! Daca am bonuri fiscale, altele decat cele de combustibil, cu produse protocol, papetarie, etc, si [b]nu sunt stampilate[/b], cu valoare de pana ... (vezi toată discuția)