avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate intbildd

Activitate intbildd

Buna ziua,
Sunt Asociat si Administrator al unei SRL-D. Detin 50% din firma,si impart responsabilitatile in mod egal cu o alta persoana.
Celelalte procente sunt detinute de aceasta persoana care are de asemenea si functia de administrator.
Doresc sa nu mai am functia de administrator, aceasta sa-i revina doar asociatului. Specific ca nu exista certuri sau discutii cu asociatul, doar ca nu mai doresc sa am aceasta responsabilitate.

Care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez? M ar avantaja sa mi explicati ca unui copil de 5 ani. Pricep mai greu.
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Acord Vecini Punct Lucru
pe foaia pe care au semnat locatarii si administratia trebuia specificat codul caen ?
Buna ziua am infiintat o societate comerciala cu sediul la mine acasa si cu punctul de lucru in apartamentul unui prieten la parterul unui bloc de locuinte.
Am fost impreuna cu administratorul blocului de la punctul de lucru si am luat semnaturi de la toti vecinii de pe scara si le am explicat exact ce dorim sa facem in apartamentul respectiv. Administratia ne-a stampilat si semnat documentul si am infiintat firma si am dat drumul la lucrari. Intre timp unul dintre vecini ( care nu are perete vecin cu punctul de lucru, si care initial ne-a semnat foaia respectiva) s-a razgandit si ne ameninta ca o sa ne inchida si incearca sa manipuleze ceilalti vecini de pe scara.
Intrebare 1: Care sunt sansele sa ne inchida activitatea?
Intrebare 2: Are rost sa continuuam lucrarile la punctul de lucru?