avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord Vecini Punct Lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord Vecini Punct Lucru

Buna ziua am infiintat o societate comerciala cu sediul la mine acasa si cu punctul de lucru in apartamentul unui prieten la parterul unui bloc de locuinte.
Am fost impreuna cu administratorul blocului de la punctul de lucru si am luat semnaturi de la toti vecinii de pe scara si le am explicat exact ce dorim sa facem in apartamentul respectiv. Administratia ne-a stampilat si semnat documentul si am infiintat firma si am dat drumul la lucrari. Intre timp unul dintre vecini ( care nu are perete vecin cu punctul de lucru, si care initial ne-a semnat foaia respectiva) s-a razgandit si ne ameninta ca o sa ne inchida si incearca sa manipuleze ceilalti vecini de pe scara.
Intrebare 1: Care sunt sansele sa ne inchida activitatea?
Intrebare 2: Are rost sa continuuam lucrarile la punctul de lucru?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 08:55, 11 Februarie 2014
Daca respectati conditiile de functionare pentru activitatea declarata la punctul de lucru respectiv nu poate sa va faca nimic. In schimb este o situatie stresanta pentru ca trebuie sa va asteptati la controale de la diverse autoritati.
pe foaia pe care au semnat locatarii si administratia trebuia specificat codul caen ?
Da, se specifica activitatile pe care doriti sa le desfasurati la respectivul punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei de locuinta in punct de lucru lcrist lcrist La parterul blocului nostru s-a vandut un apartament de 2 camere. Cumparatorul vrea sa infiinteze un COAFOR (punct de lucru). A obtinut samnatura unui vecin ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu de locuit in sediu firma Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Am o mica firma de secretariat, xerox, etc., care isi are sediul la domiciliul meu. Ulterior am mai cumparat un apartament la parterul unui bloc. Am incheiat ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta firma cu semnatura oricarui vecin? MrFB MrFB Buna ziua!Stau de ceva timp (2 saptamani) cu actele blocate deoarece am nevoie de semnaturile vecinilor care sunt perete in perete cu mine. Fiind la ... (vezi toată discuția)