avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot infiinta firma cu semnatura oricarui vecin?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot infiinta firma cu semnatura oricarui vecin?

Buna ziua!Stau de ceva timp (2 saptamani) cu actele blocate deoarece am nevoie de semnaturile vecinilor care sunt perete in perete cu mine.
Fiind la parter,deasupra este gol,apartamentul este nelocuit de 1 an,iar in lateral 1 vecin e plecat pe la tara mai mult iar ceilalti sunt relativ recent mutati si nu au tangente cu nimeni din scara.
Vreau sa fac sediu social,fara punct de lucru.
Intrebari:
1) Pot cere oricui din scara acele 3 semnaturi?
2) Pot face S.C. cu sediu social in apartament dar fara a avea punct de lucru nicaieri?Adica doar sediu,intrucat firma presupune deplasari la sediul clientului mai mult,neavand nevoie de punct de lucru.
Cel mai recent răspuns: MrFB , utilizator 17:06, 27 August 2018
1)Aveti nevoie de semnatura vecinilor de pe palier- stanga, dreapta si a vecinului de deasupra , anume vecinii cu care aveti un perete comun
2)Puteti stabili sediul social acolo si sa declarati activitatea la terti, nu la sediul social
Peretele de la dormitor si balconul corespund cu vecinul de la scara cealalta.necesita si de la el?Sau doar de la cei din scara mea?
Blocul nu are presedinte ci doar administrator.Daca administratorul semneaza si stampileaza se poate face si asa firma fara presedinte?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
MrFB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt infiintare firma. MoniKa_ MoniKa_ Situatia vecinilor mei pe orizontala si verticala, carora ar trebui sa le cer acceptul pt infiintarea unei firme in apartament, este urmatoarea: stg-nu exista ... (vezi toată discuția)
Transformare uscator in biroul administratorului Diana_Rusu Diana_Rusu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament situat la parterul unui bloc.Acest apartament nu este prevazut cu un balcon, motiv pentru care pe palier ... (vezi toată discuția)
Balcon construit la parter Diana1971 Diana1971 Va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme: Vecinul de la parter (chiar sub apartamentul meu) a construit cu un numar de ani in urma un balcon. Pe langa ... (vezi toată discuția)