avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate fediucelfelicia

Activitate fediucelfelicia

la 2 ani de la casatorie socrii ne-au dat in scris cu intretinere si inmormantare si intrare in drepturi dupa moartea lor, iar suma trecuta in contract este de 6500ron,sotul ne fiind acasa eu am fost trecuta ca prorietar si el cooproprietar,casa lor nu am stricato dar am ridicat una noua in spate,nu avem autorizatie deoarece au zis ca exista una pe acel spatiu adica pe a socrilor si e valabila si pt a noastra,platind impozit fiecare pe casa lui,sotul se teme ca-l pot da afara am acest drept?iar socrii au vriun drept la casa noastra in cazul acesta?tin sa precizez ca la ridicarea casei am fost ajutata si de parintii mei.mediatorul poate rezolva si aceasta problema???iar daca m-is lua copii si as pleca din casa la parintii mei pt ca nu ne m-ai suportam pana ajungem la o antelegere,as fi decazuta din drepturi?as m-ai avea voie sa ma intorc in casa cu copii??va rog ajutati-ma cum as putea proceda??
acum 2ani am facut un atac de panica internanduma la spitalul judetian nu de pshiatrie dar diagnosticul pus a fost depresie anixioasa cu tratament de 2luni.cum mar afecta asta chiar daca mergem la mediator as putea pierde custodia copiilor?iar despre violenta as putea obtine un ordin de restrictie pt sot fata de mine si copii?multumesc anticipat.
buna ziua,am 2copii in varsta de 4 si5ani.sotul este sofer dar in ultimul timp sa apucat de bautura fiind violent fizic si verbal.cum as putea proceda si daca prin mediere se poate renunta la divortul in instanta ,si daca este valabila medierea.tin sa mentionez ca avem casa noastra ,desi locuim cu socrii in aceiasi curte,