avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate clipa43

Activitate clipa43

Răspuns la discuția Mostenire, protejare mostenitor
o lamureste sa vanda apartamentul si apoi Dumnezeu cu mila! Cine stie pe unde o arunca?daca asi vedea ca are acum grija ei, ca o ocroteste asi fi cea mai fericita .asta este cauza pentru care ma zbat sa gasesc o solutie.
rude nu are, este infiata de noi si nu avem rude care sa ne ajute, iar in legatura cu "cea mai apropiata persoana" dupa decesul meu ........... a stat internata 40 de zile si nu s-a dus odata la ea.asi nedreptati-o sa las altcuiva casa si tot ce am.in concluzie , nu exista nici o solutie. multumesc!
eu chiar lucrul acesta nu-l doresc fiindca asta urmareste.alta solutie nu exista?fiica mea nu este handicapata, are serviciu, are discernamant.respecta tratamentul si pare un om normal.subliniez si va rog spuneti-mi o alta solutie.
buna ziua! am o fiica ce este bolnava de schizofrenie dar este stabilizata,lucreaza, este casatorita si amândoi locuiesc cu mine. apartamentul este al meu, sotul este decedat si ea a renuntat la mostenire in favoarea mea.totul ramane ei dupa decesul meu.dupa comportamentul sotului ei se vede ca sta cu ea numai pentru locuinta si-mi este frica , ca dupa decesul meu când sigur ea va face o cadere o va interna si ramane el in casa.cum pot face ca el sa nu beneficieze de munca mea si a sotului meu?multumesc !